Hel oksemørbrad Sous vide

Hel oksemørbrad Sous vide

 
En hel oksemørbrad tilberedt sous vide er noget af det bedste og saftigste oksekød. Perfekt tilberedt fra yderste til inderste kødfiber. Dejlig mør og super saftig.
 
Forberedelsestid: 10 minutter
Tilberedningstid: 3 timer

Antal:
4 personer
 

Ingredienser

  • 1000 g Hel oksemørbrad (1000-2300 g)
  • Salt
  • Peber
  • Timian
  • Rosmarin
  • Hvidløg (valgfrit)

Instruktioner

  • Start med at afpudse mørbraden. Fjern det værste fedt og sølvhinden.
  • Krydre kødet med dine ynglings krydderier. Hvis du bruger friske urter, skal de kortvarig overhældes med kogende vand.
  • Vakuumpak mørbraden eller brug en plastpose, der kan holde til sous vide tilberedningen.
  • Opvarm vandet til 58 grader og tilbered kødet i 3 timer.
  • Efter sous vide tilberedningen skal mørbraden have en stegeskorpe. På en rygende varm pande steges hele overfladen på kødet i 1-2 minutter.
  • Skær ud i mellem tykke skiver og server straks.